Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ورایتی، یکی دیگر از فیلم‌های انیمیشن دیزنی در قالب فیلم زنده درمی‌آید و این بار نوبت «هرکول» خواهد بود. برای کارگردانی این فیلم گای ریجی که در سال ۲۰۱۹ فیلم «علاء‌الدین» را ساخت، انتخاب شده است.

انیمیشن «هرکول» سال ۱۹۹۷ ساخته شد و پیشتر گزارش شده بود که جو و آنتونی روسو که کارگران‌های «انتقام‌جویان: پایان بازی» بودند، برای تولید این فیلم انتخاب شده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اکنون پس از اینکه دیو کالاهام برای نوشتن پیش‌نویس داستان انتخاب شد، گروه نویسندگان در حال تکمیل است و گای ریچی برای کارگردانی این اثر انتخاب شده‌ است.

ریچی که به تازگی کار فیلمبرداری یک اکشن هنوز بی‌عنوان با بازی جیک جیلنهال را به اتمام رسانده، نویسندگی، کارگردانی و تهیه‌کنندگی اجرایی «عملیات فورچون: راه جنگ» را برعهده داشت که قرار بود اوایل ۲۰۲۲ اکران شود اما اکرانش به تعویق افتاده است.

انیمیشن «هرکول» توسط ران کملنتز و جان ماسکر فیلمی موزیکال از افسانه هرکول بود که به مدد موسیقی آلن منکن ساخته شد. تیت داناوان نیز صداپیشگی نقش اصلی را برعهده داشت. داستان درباره هرکول است که در کودکی ربوده شده و در حالی که از نیمه‌خدایان محسوب می‌شد، مجبور می‌شود در کنار انسان‌های فانی زندگی کند و بزرگ شود. وی می‌آموزد که از نیروی مافوق بشری خود استفاده کند تا اثبات کند شایستگی زندگی در میان خدایان کوه المپوس را بر مبنای داستان‌های اسطوره‌ای یونانی دارد.

این انیمیشن که با بودجه ۸۵ میلیون دلاری ساخته شده بود به فروش ۲۵۲ میلیون دلاری در سراسر جهان رسید. در سال‌های اخیر انیمیشن‌های مشهور دیزنی از جمله «دیو و دلبر» محصول ۱۹۹۱، «علاء‌الدین» محصول ۱۹۹۲، «شیر شاه» محصول ۱۹۹۴ همه در قالب فیلم زنده بازسازی شده و فیلم‌های پرسودی بوده‌اند.

کد خبر 5516999

منبع: مهر

کلیدواژه: گای ریچی کمپانی دیزنی انیمیشن تئاتر ایران حوزه هنری سازمان سینمایی نقاشی موسیقی ایرانی شبکه افق برنامه تلویزیونی خانه هنرمندان ایران تماشاخانه شهرزاد هنرمندان تئاتر کارگردان تئاتر هنرهای تجسمی سریال ایرانی انتخاب شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۶۰۰۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماجرای «بدل» رضا عطاران در تلویزیون

مدت‌هاست که رضا عطاران در تلویزیون سریال جدیدی ندارد، درحالی‌که برخی در فضای‌ مجازی شایعاتی از حضور او را در این سریال مطرح می‌کنند، اما کارگردان سریال به یک واقعیت اشاره کرد.

به گزارش تسنیم، یکی از نکات جالب در قصه این سریال، نام خانواده «عطاران» و یکی از شخصیت‌های محوری داستان است که به او «رضا عطاران» گفته می‌شود. همین نکته باعث شد برخی در فضای‌مجازی از این تیتر استفاده کنند: «حضور رضا عطاران در سریال جدید تلویزیون». خبر در نوع خودش جالب، اما این صفحات مجازی برای دیده شدنِ خودشان از این عناوین خبری استفاده می‌کنند وگرنه حقیقت چیز دیگری است.

علی مشهدی به عنوان کارگردان سریال گفت: ماجرا از این قرار است که قصه و اتفاقات سریال «بدل» در سال ۱۴۰۲ رقم می‌خورد و به یک خانواده‌ای برمی‌گردد که نسل اندر نسل عطارند. به همین خاطر نام فامیلی‌اش «عطاران» شده، همچون کسی که به او آهنگر می‌گویند فامیلی‌اش «ی» نسبتی می‌گیرد و او را «آهنگری» می‌خوانند.

وی در خصوص اینکه چرا نام پسر خانواده رضا عطاران گذاشته شده و آیا پایِ استفاده ابزاری از نام رضا عطارانِ بازیگر شناخته شده در میان است، تأکید کرد: شهرام قائدی نقش پدر را در خانواده عطاران بازی می‌کند، پریسا مقتدی همسرش و عرفان آصفی نقش پسر خانواده را با نام رضا عطاران بازی می‌کند. اصلاً هیچ استفاده ابزاری نشده حتی با وجود رفاقت و قرابت تنگاتنگ با رضا عطاران، از او اجازه گرفتم که نامِ کاراکترمان را رضا عطاران بگذاریم.

این کارگردان و نویسنده شاخص حوزه طنز در تلویزیون ابراز امیدواری کرد که تلویزیون بتواند در حوزه طنز بدرخشد و مخاطب را با خودش به دورانی ببرد که بهترین‌های طنز در تلویزیون کار می‌کردند و بسیاری از خیابان‌خلوت‌کن‌های تلویزیون جزو همین طنز‌ها و کمدی‌های سیما بودند.

دیگر خبرها

  • انیمیشن‌هایی متفاوت برای بزرگترها ؛ انیمیشن‌هایی مفرح برای بچه‌ها
  • تونی کروس تحت هر شرایطی، پاس خود را به مقصد می رساند! / انیمیشن عمر مومنی
  • خلبانی، رویای کودکی هرکول طلایی ایران!
  • ۱۰ انیمیشن کوتاه ایرانی در جشنواره روسی
  • ۱۰ انیمشن کوتاه ایرانی در جشنواره روسی
  • ماجرای «بدل» رضا عطاران در تلویزیون
  • شخصیت‌های ماندگار در دنیای انیمیشن‌های نوستالژیک
  • وضعیت خراب داروین نونیز و نیکولاس جکسون در گلزنی و تمام کنندگی به روایت انیمیشن بلیچر ریپورت / فیلم
  • ببینید | جنون صهیونیست‌ها صدای کارگردان آمریکایی را هم درآورد
  • ببینید | ترس و وحشت یک گربه هنگام تماشای انیمیشن تام و جری