Web Analytics Made Easy - Statcounter

مصطفی مزرعتی حسن آبادی تهیه‌کننده انیمیشن «رویاشهر» که به تازگی پروانه ساخت دریافت کرده است، در گفتگو با خبرنگار مهر درباره این پروژه توضیح داد: «رویاشهر» عنوان پروژه جدید موسسه آینده‌نگار است که بعد از تولید انیمیشن «بنیامین» در شورای طرح و برنامه موسسه مورد بررسی و بعد از بررسی چند ایده، فیلمنامه این کار مورد تأیید قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سپس برای آن درخواست پروانه ساخت دادیم که اخیراً پروانه آن هم صادر شد.

وی ادامه داد: تیم تولید این کار همان گروه اصلی انیمیشن «بنیامین» هستند. با توجه به تجربه‌ای که در این حوزه داشتیم، نگاه‌مان این است که این بار حضور جدی‌تری در زمینه عرضه بین‌المللی داشته باشیم. فیلم «بنیامین» هم در کشورهای عربی و برخی شبکه‌های بین‌المللی هم عرضه و فروش داشت و صحبت‌هایی برای اکران جهانی آن هم داشته‌ایم اما دیدمان این است که این بار چند گام فراتر برویم و در بازارهایی غیر از کشورهای عربی و همسایه هم حضور داشته باشیم. از این منظر سعی کرده‌ایم افرادی را به تیم اضافه کنیم تا نقاط ضعف «بنیامین» را برطرف کنیم.

این انیمیشن‌ساز افزود: روی فیلمنامه «رویاشهر» بسیار کارکرده‌ایم و بیش از یک سال روی آن متمرکز بوده‌ایم. فکر می‌کنم از منظر فیلمنامه، اثری قابل دفاع خواهد بود و یک گام بلند نسبت به «بنیامین» برای‌مان محسوب خواهد شد. این کار هم با هدف مخاطب کودک و نوجوان ساخته خواهد شد و داستانی تاریخی هم دارد.

مزرعتی حسن آبادی درباره تأثیر محدودیت‌های کرونایی بر فرآیند تولید این انیمیشن هم توضیح داد: حتماً این محدودیت‌ها تأثیرگذار خواهد بود اما در فرآیند تولید انیمیشن به دلیل امکان دورکاری عوامل، این تأثیرگذاری کمتر است. دنبال این هستیم که با کاهش تهدید کرونا، به‌صورت حضوری کار را کلید بزنیم. تکنیک تولید این انیمیشن هم مانند «بنیامین» به‌صورت انیمیشن سه‌بعدی خواهد بود.

این تهیه‌کننده ادامه داد: صفر تا صد این پروژه مانند انیمیشن «بنیامین» در کاشان و توسط هنرمندان بومی تولید خواهد شد. هنرمندان فعال در کاشان در این پروژه حضور دارند و امیدواریم در ادامه راه تبدیل به یکی از مراکز مهم انیمیشن چه در سطح کشور و چه در سطح جهانی شویم.

وی درباره درخشش تولیدات استانی در حوزه انیمیشن هم گفت: با توجه به استعدادهایی که در استان‌های مختلف وجود دارد و از سوی دیگر انیمیشن‌سازی محدودیت خاصی از نظر امکانات ندارد می‌توان با یک سیستم و اینترنت، کار را پیش برد، نابرابری‌ها موجود در دیگر مشاغل، در حوزه انیمیشن‌سازی خیلی کم‌رنگ‌تر است. یک هنرمند با تمرین و پشتکار، فقط با دسترسی به اینترنت می‌توان همان کاری که حتی در دیزنی انجام می‌شود را در یک روستا انجام دهد. پیشرفت انیمیشن ایران در این حوزه کاملاً مشهود است و حتی قابل قیاس با ۱۰ سال پیش نیست. امید داریم نگاه مسئولان و متولیان این حوزه هم بیش از گذشته متوجه ظرفیت و استعدادهای استان‌ها و شهرستان‌ها شود.

مزرعتی حسن آبادی درباره تفاوت هزینه تولید انیمیشن از زمان ساخت «بنیامین» تا پروژه «رویاشهر» هم گفت: هزینه‌ها بسیار متفاوت شده است به‌خصوص که تورم در همین چند سال بسیار بالا بود. نکته دیگر هم این است که بعد از اپیدمی کرونا، ارتباط بچه‌های تولیدکننده انیمیشن با فعالان خارج از کشور خیلی بیشتر شد و اتفاق خیلی مبارکی در این حوزه رخ داد. این ارتباط برای تولیدکنندگان انیمیشن این تهدید را داشت که دستمزد بچه‌هایی که با خارج از کشور در ارتباط هستند به دلار محاسبه می‌شود و این دریافتی با پرداخت ریالی ما متفاوت است. در این شرایط یکی از راهکارهای اکثر تیم‌ها تربیت نیروهای جدید است که می‌تواند خودش تبدیل به اتفاقی بزرگ در سال‌های بعد شود.

کد خبر 5251240 زهرا منصوری

منبع: مهر

کلیدواژه: انیمیشن انیمیشن بنیامین ویروس کرونا جشنواره تئاتر دانشگاهی ایران فیلم کوتاه تئاتر ایران ویروس کرونا شبکه دو سیما فیلم سینمایی انیمیشن حضور هنر ایران در جهان کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان آلبوم موسیقی رادیو موسیقی ایرانی جشنواره فیلم کوتاه تهران برنامه تلویزیونی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۶۱۵۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

باید پیوسته دغدغه رفع مشکلات مردم را داشته باشیم

رئیس قوه قضاییه در جلسه شورای اداری استان هرمزگان گفت: ما مسئولان باید با روحیه جهادی و حضور میدانی و تعریف شده و هدفمند در میان مردم، پیوسته دغدغه رفع مشکلات آن‌ها را داشته باشیم. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بندرعباس، حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای طی سخنانی در جلسه شورای اداری استان هرمزگان، اظهار کرد: نسبت به سفر قبلی خود به استان هرمزگان در اسفند 1400 شاهد هستم که این استان به لحاظ شاخص‌های مشخصی از جهات گوناگون پیشرفت‌های محسوسی داشته است. به طور مشخص وضعیت بنادر، گمرکات و انبار‌های اموال تملیکی استان هرمزگان همچون سایر مناطق کشور به طرز چشمگیری بهبود یافته است؛ البته همچنان نواقص و کاستی‌هایی در این حوزه وجود دارد که باید برای رفع آن‌ها اقدامات عاجلی را در دستور کار قرار دهیم.

رئیس قوه قضائیه بیان داشت: ما مسئولان باید با روحیه جهادی و حضور میدانی و تعریف شده و هدفمند در میان مردم، پیوسته دغدغه رفع مشکلات آن‌ها را داشته باشیم. با صرف در اتاق نشستن و دریافت گزارشات نمی‌توانیم مسائل و مشکلات مردم را به طور کامل درک کنیم. البته هدف ما از حضور بدون واسطه در میان مردم و شنیدن مستقیم مشکلات و مسائل آنها، کار تبلیغاتی نیست که اگر چنین باشد اقدام ما برکت ندارد و کاری جلو نمی‌رود. 

حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای، گفت: مشارکت مردم در امر مهم جهش تولید که شعار و هدف اساسی سال است با حرف زدن محقق نمی‌شود بلکه باید زمینه‌ها و بستر‌های مشارکت مردم در جهش تولید را فراهم کنیم؛ در این رابطه دولت باید از تصدیگری خود بکاهد و بر حمایتگری و نظارت خود بیفزاید.

رئیس دستگاه قضا بیان داشت: طی مدت اخیر اتفاقاتی در صحنه جهانی و منطقه‌ای رخ داد که به واسطه آن اتفاقات، جایگاه نظام جمهوری اسلامی در عرصه بین‌المللی و منطقه‌ای ارتقاء محسوسی پیدا کرد و بر بازدارندگی و عزت و شوکت نظام ما در منطقه و دنیا افزوده شد؛ بر همین اساس باید از این فرصت پیش آمده بهره بگیریم و ارتباطات وثیق و تعریف شده خود را با کشور‌های منطقه‌ای و غیر منطقه‌ای توسعه و عمق ببخشیم.

رئیس قوه قضاییه تصریح کرد: مردم ما شایسته خدمت بیشتر هستند، امروز این مردم در زمینه‌های مختلف معیشتی و تامین مسکن و برخی امور فرهنگی با مسائل و مشکلاتی مواجه هستند؛ همه ما مسئولان و کارگزاران برای رفع این مسائل و مشکلات باید نهایت تلاش خود را به کار بگیریم. 

حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای، اظهار کرد: موضوعات فرهنگی، اقتصادی و امنیتی بر یکدیگر تاثیر و تأثر دارند؛ توجه به امور فرهنگی از اولویت‌های مهم است؛ در این زمینه نباید فقط نیروی انتظامی در کف خیابان کار کند بلکه همه دستگاه‌ها حتی شهرداری‌ها و بخشداری‌ها و وزارتخانه‌های مختلف باید به امور فرهنگی توجه کنند.

رئیس قوه قضائیه گفت: امروز دشمن اخلاق و فرهنگ و آموزه‌های دینی و اسلامی ما را هدف گرفته است لذا اگر به مقوله فرهنگی توجه نکنیم ممکن است تبعات این امر به مقولات امنیتی نیز سرایت کند.

حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای بیان داشت: امروز قاچاق یکی از مشکلات کشور است؛ ما از یک طرف در مقوله بنزین با ناترازی در تولید و مصرف مواجهیم و از طرفی دیگر در کشور ما بنزین و گازوئیل قاچاق می‌شود. باید تلاش کنیم این مشکل را رفع کنیم.

رئیس قوه قضاییه خاطرنشان کرد: امروز نیرو‌های مسلح ما به پیشرفت‌های چشمگیر و بزرگی نائل شده‌اند و نکته قابل تامل آنکه این پیشرفت‌های چشمگیر در زمان تحریم‌ها صورت گرفته است، حال موضوع این است که آیا ما در عرصه‌های دیگر نظیر خودروسازی نیز نمی‌توانیم به پیشرفت‌هایی همچون پیشرفت‌های چشمگیر عرصه دفاعی نائل بیاییم؟

پیش از سخنان رئیس قوه قضاییه دوستی استاندار هرمزگان ضمن قدردانی از پیگیری‌های صورت گرفته از سوی دستگاه قضایی در خصوص عمده‌ترین مسائل این استان به ویژه در حوزه تجارت اظهار کرد: ‍ اقدامات دادگستری استان هرمزگان طی دو سال اخیر به ویژه در حوزه‌هایی نظیر مقابله با قاچاق سوخت، ساماندهی وضعیت گمرک و اموال تملیکی، مقابله با زمین‌خواری و همچنین صدور اسناد اراضی ملی و زراعی، اقدامات شایان توجهی بوده است. 

وی در ادامه بیان داشت: ما در استانداری هرمزگان امور خود را در چهار حوزه مبنایی عمران و زیرساخت، اقتصادی، مردمی‌سازی اقتصاد و مردم‌یاری به پیش می‌بریم.

استاندار هرمزگان در بخش دیگری از صحبت‌های خود با اشاره به وجود چالش آب در این استان، گفت: پیش از استقرار دولت سیزدهم به 400 روستای استان هرمزگان با تانکر آبرسانی می‌شد که در حال حاضر این رقم به 150 روستا رسیده است.

حجت‌الاسلام والمسلمین «عبادی‌زاده» نماینده، ولی فقیه در استان هرمزگان ضمن قدردانی از سفر بدون تشریفات رئیس قوه قضاییه به این استان، به بیان برخی مشکلات و چالش‌های مردم هرمزگان در حوزه‌های مربوط به اراضی و قاچاق سوخت پرداخت. 

«آشوری» رئیس مجمع نمایندگان استان هرمزگان در مجلس شورای اسلامی با تقدیر از روند مستمر بازدید‌های میدانی رئیس دستگاه قضا اظهار کرد: انجام بازدید‌های میدانی و گفتگوی چهره به چهره با مردم و مسئولان، تا حد قابل توجهی در کاهش هزینه‌ها، جلوگیری از اتلاف منابع و تقویت سرمایه اجتماعی نظام، موثر خواهد بود. 

«قویدل» مدیرکل آموزش و پرورش استان هرمزگان نیز در این جلسه ضمن ارائه گزارشی از وضعیت آموزشی این استان اظهار کرد: طی حدود دو سال و نیم گذشته، هزار و 500 کلاس درس در مناطق مختلف استان هرمزگان به بهره‌برداری رسیده است.

«الماس‌نژاد» مدیرکل بنادر و دریانوردی استان هرمزگان نیز در این جلسه با اشاره به همراهی و همگامی این اداره کل با دادگستری استان هرمزگان گفت: در حال حاضر و در نتیجه تلاش‌های صورت گرفته، استان هرمزگان دارای بیش از 75 بندر با مساحتی بالغ بر دو هزار و 400 هکتار هکتار است.

«مویدی» مدیر کل شیلات و جهاد کشاورزی استان هرمزگان نیز در این جلسه به ارائه گزارشی از وضعیت 162 هزار هکتار اراضی کشاورزی این استان و چالش‌ها و فرصت‌های پیش روی آن پرداخت.

 انتهای پیام/864

دیگر خبرها

  • شگفتی از دستمزد میلیون دلاری بازیکن سابق استقلال
  • باید پیوسته دغدغه رفع مشکلات مردم را داشته باشیم
  • ارتقای نظام شایستگی در بخش عمومی ومهار تورم در مجلس موردتوجه باشد
  • باید در حوزه تولید و اقتصاد تسهیل‌گر باشیم
  • ۵۰ میلیارد دلار صادرات غیرنفتی ایران به سایر کشور‌ها
  • کارگران رکن اصلی اقتصاد کشور هستند
  • شخصیت‌های ماندگار در دنیای انیمیشن‌های نوستالژیک
  • وزیر صمت: ظرفیت‌های تولید شناخته شده و باید در جستجوی راه‌های صادراتی باشیم
  • رئیس نهاد رهبری در دانشگاه‌: بعد از حمله به اسرائیل دلار تسلیم شد و افزایش نیافت
  • اگر موشک و دانشگاه قوی داشته باشیم اقتصاد تسلیم می‌شود